hur man hanterar problem svartbjörn i West Virginia

svarta björnar sträcker sig mycket över hela Nordamerika, besöker bergiga skogar och träsk samt woodlots i förortsområden. Björnar är allätande och deras dieter varierar säsongsmässigt. Deras kost är mestadels växtmaterial, men innehåller också små däggdjur, carrion och sopor. Vuxna svarta björnar väger vanligtvis 100-300 pund, men män kan överstiga 500 pund. Björnar är smidiga och snabba, och de är utmärkta klättrare. De är vanligtvis nattliga och undviker i allmänhet människor, men anpassar sig också lätt till och tolererar människor. Björnar brukar den (viloläge) på hösten (slutet av oktober-början av December) och dyker upp på våren (mars-April). Vissa björnar kanske inte döljer alls om de fortsätter att hitta tillräckligt med mat.

runt hem kan björnar scavenge för mat i skräpbehållare och fågelmatare och för sällskapsdjur och djurfoder som lämnas utanför. De kan skada byggnader och fordon när de letar efter mat som tillhandahålls av människor. Björnar kan också skada grödor (särskilt majs) och bikupor. De skadar träd genom att klösa bark och bryta grenar och kommer att matas från fruktträd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.