hoe om te gaan met problemen zwarte beren in West Virginia

zwarte beren komen wijd verspreid voor in Noord-Amerika en komen vaak voor in bergachtige bossen en moerassen en in voorstedelijke wijken. Beren zijn alleseters en hun voeding varieert per seizoen. Hun dieet is voornamelijk plantaardig materiaal, maar omvat ook kleine zoogdieren, aas en afval. Volwassen zwarte beren wegen meestal 100-300 pond, maar mannetjes kunnen meer dan 500 pond. Beren zijn wendbaar en snel, en ze zijn uitstekende klimmers. Ze zijn meestal nachtdieren en over het algemeen vermijden mensen, maar ook gemakkelijk aan te passen aan en tolereren mensen. Beren overwinteren meestal in de herfst (eind oktober-begin December) en verschijnen in het voorjaar (maart-April). Sommige beren kunnen helemaal niet nestelen als ze voldoende voedsel blijven vinden.

rond huizen kunnen beren voedsel zoeken in vuilniscontainers en vogelvoeders en voor huisdieren en veevoer buiten. Ze kunnen gebouwen en voertuigen beschadigen tijdens het zoeken naar voedsel dat door mensen wordt geleverd. Beren kunnen ook schade toebrengen aan gewassen (vooral maïs) en bijenkorven. Ze beschadigen bomen door schors te krabben en takken te breken, en zullen zich voeden met fruitbomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.