Hvordan håndtere problemet Svartbjørn I West Virginia

Svartbjørn varierer mye I Hele Nord-Amerika, frequenting fjellskog og sumper samt woodlots i forstads nabolag. Bjørn er altetende og deres dietter varierer sesongmessig. Deres diett er for det meste plantemateriale, men inkluderer også små pattedyr, carrion og søppel. Voksne svarte bjørner veier vanligvis 100-300 pounds, men menn kan overstige 500 pounds. Bjørnene er smidige og raske, og de er gode klatrere. De er vanligvis nattdyr og generelt unngå folk, men også lett tilpasse seg og tolerere folk. Bjørn vanligvis den (dvale) i høst (slutten av oktober – begynnelsen av desember) og dukke opp om våren (Mars-April). Noen bjørner kan ikke den i det hele tatt hvis de fortsetter å finne tilstrekkelig mat.

rundt boliger kan bjørner scavenge for mat i søppelbeholdere og fuglmatere og for kjæledyr og husdyrmat igjen utenfor. De kan skade bygninger og kjøretøy mens de søker etter mat fra mennesker. Bjørner kan også skade avlinger (spesielt mais) og bikube. De skader trær ved å klore bark og bryte grener, og vil mate fra frukttrær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.