Sådan håndteres problem Black bear i vest Virginia

Black bears spænder bredt i hele Nordamerika og besøger bjergrige skove og sumpe samt skovlotter i forstæder kvarterer. Bjørne er altædende og deres kost varierer sæsonmæssigt. Deres kost er for det meste plantemateriale, men omfatter også små pattedyr, carrion og affald. Voksne sorte bjørne vejer typisk 100-300 pund, men mænd kan overstige 500 pund. Bjørne er smidige og hurtige, og de er fremragende klatrere. De er typisk natlige og undgår generelt mennesker, men tilpasser sig også let til og tolererer mennesker. Bjørne typisk hule (dvale) i efteråret (slutningen af oktober-begyndelsen af December) og dukke op i foråret (marts-April). Nogle bjørne kan slet ikke hule, hvis de fortsætter med at finde tilstrækkelig mad.

omkring hjem, kan bjørne scavenge for mad i skraldebeholdere og fugl foderautomater og til kæledyr og husdyr mad efterladt udenfor. De kan beskadige bygninger og køretøjer, mens de søger efter mad, der leveres af mennesker. Bjørne kan også skade afgrøder (især majs) og bikuber. De beskadiger træer ved at klave bark og bryde grene og vil fodre fra frugttræer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.